Mindfulness

Mijn nieuwe pad

Ineens besef je het: je hebt het pad niet gekozen, je loopt slechts de gebaande paden af. Niks mis mee natuurlijk. Maar zodra het besef er was, was er voor mij ook geen weg meer terug. Waarom doe ik wat ik doe? Ik ben op zoek naar meer. Balans. Een vol leven. Een vrolijke moeder. Een gezellige vrouw. Iemand die licht brengt. Hoewel ik al jaren als een soort golf richting yoga en meditatie beweeg en er weer vanaf, is het nog nooit bij me opgekomen om daar nu echt ‘serieus’ werk van te maken. Om mijn leven echt in eigen handen te nemen en datgene te doen waar ik zo heilig in geloof. Tot nu. Soms heeft een mens tijd nodig om dingen te laten doordringen en bezinken en te komen tot wie zij daadwerkelijk is. En ik heb er zin in! Er komt een gloed nieuw mensje aan, ik wil een opleiding tot yoga leraar volgen en meditatie cursussen volgen en geven. Het einde van het gebaande pad is spannend, want deze voelt immers zo vertrouwd. Maar het beginnen aan het scheppen van je eigen pad brengt energie, nieuwe vrienden en ervaringen die je nooit voor mogelijk had gehouden!

De komende tijd zal ik mijn inzichten en ervaringen delen over hoe ik nu tot mijn ‘pad’ ben gekomen, waarom ik deze stap nu wel durf te nemen en deel ik mijn ups and downs on the go. Sta jij ook op een kruising in je leven? Hoe ga jij daarmee om? Heeft het voor jou tot nieuwe inzichten geleid?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s